1 pkt kycklingfiléer eller lårfiléer a 900 gr
1 tsk kycklingkrydda med kvarn Santa Maria
1/2 tsk curry
Salt, peppar
2-3 msk smör/olivolja
1 burk cocosmjölk gärna ekologisk
1-2 dl vispgrädde
1 pkt wokgrönsaker
1-2 tsk sambal olek, 1 tsk currypasta
1 gul lök, 2 st vitlökar
1 msk chilisås
Stek den hackade löken i smör/olivolja med currypasta och sambal olek. Lägg i wokgrönsakerna. Stek på hög värme några minuter. Häll över grönsakerna i en kastrull. Stek de skivade kycklingfilerna som kryddats med kycklingkrydda, curry, salt och peppar. Häll över cocosmjölk, grädde och chillisås. Stek färdigt kycklingen och häll tillbaka wokgrönsakerna så de blir varma. Servera med sallad och tomater och som på bilden med färsk svamp och lite creme fraiche.