Går det ens längre? Då måste man göra allt själv från alla såser vi vant oss vid att köpa där vissa är bättre än andra men ska man göra all majonnäs, aioli, bea mm från grunden hemma? Kollade Bongs smakförstärkare och de innehåller massor av konstigheter. Vilken buljong kan man använda? Dock måste jag nog säga att som vi äter är det nog lättare än för många. När jag äter hämtmat är det oftast från Holy Green eller vår burgare där det är gräsbetat kött och egenbakat bröd (även glutenfritt). Nu försöker jag undvika de värsta fällorna med konstgjord mat och dit verkar inte såserna höra som tur är. Har slängt en del de senaste dagarna bla ett sk hälsokost c-vitaminpreparat som bara var konstgjorda ingredienser (se foto). Det var så sött så jag fattade direkt att det inte var bra. Att jag tyckte det var för sött är nog också för att jag inte ätit onyttigheter denna vecka. Förkylningen har verkligen hjälp till eftersom jag inte varit hungrig.


